Information för samarbetspartners

Hur kan ni som nätbutik dra nytta av Bonusway?

Vi ser till att ni få fler besökare och fler betalande kunder till er butik

Bonusway har dagligen hundratals unika besökare, som söker efter nätbutiker för att shoppa online. Bonusway växer hela tiden och vi är idag en av de populäraste webbplatserna som förenar konsumenter och onlinebutiker. Vi erbjuder våra besökare ett enkelt och attraktivt sätt att hitta nätbutiker som är intressanta för dem och er nätbutik kan vara en av dessa.

Er kund får återbetalning på sina inköp och förblir nöjd

När er butik finns på Bonusway, kan era kunder samla bonus på varje inköp de gör på er webbplats. När kundernas cashback är redo för betalning, kan de be om att summan skall betalas in på deras bankkonto eller PayPal-konto. Många kunder som shoppar online jämför priser och det är ofta priset som avgör. Enligt en utländsk undersökning ökar varukorgens värde och minskar mängden returer om man ger bonus tillbaka på online shopping. 

Ni får tillgång till detaljerade rapporter 

När er butik är tillagd på Bonusway, kan ni enkelt se hur många kunder som har gjort inköp via Bonusway. 

Ni betalar endast för resultat

När kunder besöker er nätbutik via Bonusway, betalar ni inte för klickningar som görs till er webbplats, utan endast en viss provision på köpta produkter eller tjänster. Ni får veta exakt hur många procent av de personer som klickade in på er webbplats, som gjort inköp och på det sättet ökat er omsättning. Ni får själv välja om ni även vill betala ut provision när någon ny kund registrerar sig eller fyller i en ansökan.

Om en kund köper en produkt, men returnerar den, behöver ni inte betala någon provision. Således betalar ni endast när kunderna genomför ett köp. På så sätt förhindrar vi falska beställningar. 

Läs mer om vår prestationsbaserade modell här

Det är lätt att lägga till nätbutiker

Om ert företag är med i ett affiliate-nätverk, men inte hittar vår tjänst, kan ni kontakta oss (info@bonusway.se) så fixar vi det.

Om ni vill att er webbutik ska registreras hos Bonusway, men ännu inte har en affiliatekampanj tillgänglig, kontakta då Mikaela på mikaela(at)bonusway.se som kan rekommendera ett nätverk som lämpar sig för just er affärsverksamhet.

Kontakta oss på info@bonusway.se så lägger vi till er butik i vårt system